Failed to parse address "www.sona.cat:80/index.php" (0)
Sonatural - Alquiler de equipos de sonido e iluminacion - Festa de l'escuma

FESTA DE L'ESCUMA

line02

escumaSi hi ha una festa que triomfa a l'estiu, sens dubte és la Festa de l'escuma. Un bon remei per combatre les altres temperatures, tot passant-t'ho de la millor manera possible.

A qualsevol hora del dia o de la nit, per espais oberts o tancats, és la diversió ideal per a petits o grans.

Amenitzat amb la millor música, podràs ballar al ritme de les bombolles. Especial per escoles, ampes, ajuntaments, casals, associacions, festes majors i festes populars.

L'escuma que utilitzem no irrita, no taca, és refrescant i disposa de fitxa tècnica per la seguretat CE.

Per més informació dels packs i preus segons necessitats, contacte amb www.festadelescuma.com  

Requeriments tècnics (fes clic per visualitzar-los)

La part contractant o promotora de l`acte, haurà de preveure un endoll tipus schuko amb toma de terra i 220v 50hz. El consum màxim de l`espectacle és de 1000w (només canó i opció bàsica). En cas d`haver contractat el servei Premium, es necessitarà un altre endoll tipus shucko amb toma de terra i a 220v amb un consum màxim de 3000w. Aquest endoll haurà d’estar perfectament connectat a terra i protegit mitjançant diferencials i magnetotèrmics seguint la legislació vigent.
L’ ubicació d'aquest endoll serà sempre a un màxim de 10mts de distància del punt de col·locació del canó d`escuma.
La part contractant o promotora de l`acte haurà de proporcionar una tarima de 2x2 mts. i 80 cm d`altura (mínim), és del tot imprescindible per tal d`instal·lar el canó.
El nostre canó pot funcionar amb poca pressió d'aigua. La connexió d`aquesta pot ésser:
(en cas de disposar d`una toma d`aigua del tipus ràcord Barcelona, és necessari notificar-ho amb antelació aquesta opció al servei tècnic de SONA, per tal de portar els elements necessaris per adaptar l’ instal·lació).
Aquesta toma d`aigua ha d’ estar a una distancia màxima de 35 mts. del punt d`instal·lació del canó d`escuma (s’ha de tenir en compte que la mànega no pot passar pel lloc on serà l`escuma).


Packs escuma

    Ideal per festes infantils Canó d'escuma Equip de so de ... info
    Ideal per Ajuntaments i festes populars Canó d'escuma Equip de... info